|
Nu esti logat.
Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-6#96 2008-02-10 13:07:34
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"pai tocmai k baga clauza " locuieshti in casa mea" shi de aia plec.. k nu au ce sa zica, ii cunosc pe ai mei... shi frate-miu a plecat la 19 ani shi acum ii e f bn Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-10 13:08:07) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #97 2008-02-10 13:08:08
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"exact mandy.inainte cand era vorba de viata sexuala imi zicea astepta macar sa impinesti 18 ani,acum imi zice astepta sa te duci la facultate,sa fii mai independenta ,atuci probabil imi va spune sa astept pana ma marit expect the worst , hope for the best! Offline #98 2008-02-10 13:11:47
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"La mine mama n-a avut problema sa ma mut cu prietenul meu,ca stia ca mi-ar fi mai bine sa stau intr-o garsoniera pentru care nu platesc chirie si sa aiba el grija de mine,decat sa stau in camin,unde as fi cheltuit mai mult si ar fi fost alta situatie.Tata nu stiu cat de incantat era,dar s-a resemnat Oricum le e drag si acum asteapta nerabdatori sa vina "copiii" acasa Offline #99 2008-02-10 13:14:32
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eh poate dupa ce ma duc la facultate vor intelege si ei,mai ales k eu sunt cu iubi din clasa a 8a si il cunosc.si prefer sa stie daca vom sta impreuna pt ca varamea sta cu prietenul fara sa stie maicasa iar mama a aflat si a zis ca nu ar suporta o situatie de asta. expect the worst , hope for the best! Offline #100 2008-02-10 13:16:02
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"Pai tocmai de-asta nu s-a opus nici mama,ca si ea prefera sa stie unde sunt Si era constienta ca pot sa dorm cu el chiar si fara sa stam impreuna,n-avea cum sa ne impiedice Offline Publicitateloading...
#101 2008-02-10 13:37:19
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"
sa stii k asa e Avem 1 an si 5 lunite Offline #102 2008-02-10 13:43:27Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"
maare dreptate aveti El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #103 2008-02-10 16:38:41
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"oricat de mari am fi parinti sunt tot parinti Ultima oara a fost editat de brunetzik (2008-02-10 16:38:54) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #104 2008-02-10 17:37:58
si mie mi-a zis ca ma va lasa sa plec la munte singura cand voi fi la facultate.. Offline #105 2008-02-11 15:26:19
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"buna fetelor.....citesc mereu posturile vostre ....dar nu prea scriu din varii motive ....dar la asta cu dormitul la el nu ma pot abtine.......cred k e o chestie general valabila...eu sunt cu al meu pui de 4 ani aproape(3ani si 11 luni)...... am 22 de ani si ne cunoastem de 8 ani,parintii lui =geniali!!! tatal meu = genial mama in schimb este foarte ciudata dupa ce am dormit de vreo 3 ori acolo a explodat cu chestiile de genu"ce esti maritata cu el?..cum sa dormi in pat cu el?" ...i-am replicat sec"ai ceva impotriva?" lasa k o sa ii zic lu' taicatu ....iar replica lui tata la tot bla bla-ul mamei a fost "asa si ?? lasa fata sa-si traiasca viata k e destul de desteapta" Ultima oara a fost editat de deiuta85 (2008-02-11 15:28:44) viata e teatru .iar ca gen prioritar comedie Offline #106 2008-02-12 17:16:37
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"noi avem 19 ani si nici nu am indraznit vreodata sa-i intreb suntem impreuna de 2 ani si 1 luna dar in vacante nu au nicio problema sa plecam mereu le-am spus ca am dormit in camera cu fete nu o sa-i intreb daca pot sa dorm la el decat atunci cand voi avea banii mei cred. sau poate cand deja ne hotaram sa ne casatorim si mai avem putin Offline #107 2008-02-12 17:25:29
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"noi suntem de 2 ani si 5 luni impreuna..dar nici nu am indraznit sa intreb!mai ales la cat de dificila e mama..stiu k nu are rost!dak e sa fim impreuna..o sa avem timp o viata intrega..asa ma linistesc si eu asa imi zice si el!mama se cam enerveaza si knd stie k ma duc la el..nu k nu ar fi de acord cu el,kiar ii e drag...dar are ea fixurile ei..k ce zic ai lui..si mai ales ce zice lumea!ma enerveaza la kulme povestea asta cu gura lumii..dar trebuie sa ma resemnez cu ideile ei Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #108 2008-02-12 17:40:33
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"noi suntem de 4 ani si 8 luni impreuna si e ceva de genul: Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-12 17:40:54) Offline #109 2008-02-12 17:55:10
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"noi suntem de 5 ani si 5 luni impreuna acum la noi nu mai e pbm de dormit unul la altul acu e pbm de mutat Avem 1 an si 5 lunite Offline #110 2008-02-12 22:58:45
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"la mine nu se pune problema sa dorm la el. pt ca nu vreau eu. pt ca nu ma inteleg cu maica-sa. Offline #111 2008-03-26 14:52:57
doamne, cand o sa se intample minunea asta si l mn ? am 19ani jumate si sunt cu iubi meu d 3ani jumate si am fost si l mare si am dormit impreuna si mama stie. am dormit d cateva ori l iubi meu si uneori erau si parintii lui. ei sunt de acord, dar mama stia k ramanem l niste prieteni. si sambata am sunat-o si i-am spus "vezi k in seara asta raman l iubi". mama: "ce?cum s dormi l el?dar c o spuna parintii?dar vecinii c o s creada?" eu:"parintii lui m lasa. si c ma intereseaza p mn d vecini" k doar nu o s s uite p vizor, s m urmareasca p mn!" mama:"vii aks in seara asta!" si a trebuit s m duc, decat s vina ea l iubi meu aks (o cred in stare d asa cv)nu pot s-o fac deloc s inteleaga k nu suntem in sec 18 Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #112 2008-03-26 15:52:23
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"lasa, "labute" ca va trece timpul,si se va obisnui.Si atunci cand in sfarsit ajungi sa poti dormi la el cand vrei..vor interveni alte treburi..care vor pune dormitul pe un loc mult mai jos.Asa ca enjoy relatia,nu dormitul la el. Offline #113 2008-03-26 15:56:45
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"ms pt sfaturi ne place l aman2 s dormim impreuna si dimineata s ne trezim tot impreuna, e ziua mai frumoasa c imi place cum suna "labute", ma duce cu gandul l ceva pufos si moale Ultima oara a fost editat de Paws (2008-03-26 15:58:27) Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #114 2008-03-26 16:17:09
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eh.... ai mei nici nu stiu ca am pr, si suntem impr de 1 an si ceva. Si pe langa asta mai stam si in acelasi bloc si m-au vazut vecini intrand la el. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|